صفر تا صد راه اندازی کارگاه بسته بندی مرغ

هدف اصلی از ارائه بسته بندی، حفاظت از محصولات در شرایط مختلف می باشد اما امروزه راه اندازی خط بسته بندی مرغ و روانه کردن آن به بازار یکی از مشاغلی است که سودآوری زیادی را به همراه دارد و از اهمیت بالایی برخوردار است.

ایده ی بسته بندی مرغ و روانه کردن آن به بازار برای فروش، یکی از کارهای روزمره هر مرغدار بوده که مرغ های تولید شده بدون بسته بندی قاعدتا نیمی از سود فروش یک مرغداری را از بین می برند.

اما افراد دیگری که در زمینه بسته بندی مرغ ها مشغول هستند، سود حاصل از این کار را نصیب خودشان می کنند. با بسته بندی محصولات و زدن برچسب استاندارد روی بسته بندی ، خریدار متوجه خواهد شد که درون بسته بندی چه محصولی قرار گرفته است و شرایط نگهداری از آن  به چه صورت می باشد.

بسته بندی علاوه بر محافظت از محصولات ،باعث سهولت در جابجایی و فروش بیشتر محصولات می گردد. به طور کلی وقتی شما بخواهید برای مرغ ها بسته بندی خاصی را درنظر بگیرید کیفیت نایلون بسته بندی مرغ در اینجا مهم می شود زیرا در این حالت این تصویر ذهنی را در ذهن مصرف کننده ایجاد می کنید که مرغ های تولید شده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

زیرا نام برند، تاریخ تولید وانقضا و قیمت بر روی محصولات بسته بندی شده درج شده است به همین دلیل، خرید به آنها حس اطمینان بیشتری می دهد و سبب افزایش تمایل افراد جهت خرید محصولات خواهد شد که در نهایت سود بالایی را برای افراد شاغل در حوزه بسته بندی مرغ به همراه می آورد.

در ادامه به چگونگی صفر تا صد بسته بندی مرغ می پردازیم

 

راه اندازی شرکت بسته بندی مرغ 

آنچه در این مقاله میخوانیم :

  • انواع روش های بسته بندی مرغ چگونه است؟
  • بسته بندی مرغ چه مراحل و فرایندی دارد؟
  • برای راه اندازی شرکت بسته بندی مرغ چه دستگاه هایی لازم است؟
  • ظروف و نایلون بسته بندی مرغ چیست؟
  • بسته بندی مرغ در منزل امکان پذیر است؟
  • هزینه ی احداث کارگاه یا شرکت بسته بندی مرغ چقدر است؟
  • فروش آنلاین مرغ بسته بندی شده بپردازیم.

 

کارگاه بسته بندی مرغ

 

انواع بسته بندی مرغ

  • بسته بندی تازه یا منجمد 
  • بسته بندی معمولی 
  • بسته بندی تحت خلا
  • بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده 
  • بسته بندی با اتمسفر کنترل شده
  • بسته بندی مرغ کامل یا بسته بندی قطعات مرغ

 

بسته بندی مرغ چه فرایند و مراحلی دارد؟

بسته بندی مرغ در مجموع به  دو صورت فراوری شده و فراوری نشده صورت می گیرد که به توضیح هریک خواهیم پرداخت.

 

بسته بندی مرغ فرآوری شده

پس از پاکسازی مرغ ها آنها را در سبد های مخصوص به صورت فله ای یا داخل پیش سرد کن در دمای صفر درجه سانتی گراد در انبار موقت قرار داده سپس سبد های حمل مرغ به سمت سالن های عملیات مرغ هدایت می شوند، در این سالن به طور کل تمامی عملیات فرآوری مرغ صورت می گیرد.

در این مکان قطعات به صورت مرغ های با استخوان و مرغ های  بدون استخوان تفکیک می شود ، سپس تکه های گوشت مرغ را در ظروف مخصوص یکبار مصرف قرار گرفته و با سلفون بسته بندی می کنند.

بعد از مرحله ی بسته بندی، مرغ های بسته بندی شده جهت منجمد شدن، به پیش سرد کن ثانویه انتقال داده می شوند. پس از نگهداری آنها در دمای 10 درجه سانتی گراد به صورت گرم، آماده عرضه به بازار و فروشگاه ها می شوند.

اگر نگهداری مرغ ها در تونل انجماد به 4 ساعت برسد و بسته بندی ها به سردخانه انتقال یاید مرغ به صورت سرد عرضه می شود و تمام تکه های مرغ از جمله: بال، دل، جگر، گردن و… به صورت جداگانه در سبد های جدا به بازار فرستاده می شوند.

 

بسته بندی مرغ فرآوری نشده

در شرایطی که روی مرغ فرآوری صورت نگیرد، مرغ ها را بعد از تحویل وارد سالن عملیات میکنند سپس تمام محتویات داخل شکم مرغ را خالی کرده و بعد آنها را در کیسه یا نایلون بسته بندی مرغ قرار میدهند.

بعد از بسته بندی مرغ ها را وارد سردخانه کرده و در دمای 30- درجه سانتیگراد منجمد می کنند و در نهایت آنها را  با وزن ها متفاوت به بازار ارائه می دهند.

 شرکت آرمان نوین پلاستیک ارائه دهنده  و  تولید کننده ی انواع نایلون شیرینگ سلفون بسته بندی نایلون حباب دار و نایلون پشت چسبدار، به صورت رولی و کیلویی بوده شما عزیزان میتوانید برای سفارش انواع نایلون تماس بگیرید.

 

تجهیزات بسته بندی مرغ

 

مناسب ترین دستگاه بسته بندی مرغ چیست؟

دستگاه بسته بندی مرغ انواع مختلفی دارد که با توجه به نیازتان می توانید آنها را انتخاب کنید. به عنوان مثال یکی از ساده ترین دستگاه های  بسته بندی را که می توان نام برد : دستگاه سلفون کش یا استرچ کش نام دارد. در آخرین مراحل آماده سازی مرغ و گذاشتن آن در ظرف مربوطه می توان از از این دستگاه برای بسته بندی مرغ  در منزل و هم در فروشگاه های پروتئینی استفاده کرد. 

ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی  پای مرغ را  ابتدا باید با استفاده از سلوفان پوشیده سپس روی آن ها برچسب زده شود. توجه داشته باشید که نوع تازه آن ها باید به مدت 48 ساعت و نوع منجمد آن ها به مدت 3 ماه تاریخ انقضا داشته باشد. 

از نظر شرایط دمایی مرغ ها، نوع منجمد آنها باید در دمای 18- درجه سانتی گراد نگه داری شود و نوع تازه باید در دمای 1 تا 2 درجه سانتی گراد نگهداری شود.

یکی دیگر از دستگاه های بسته بندی مرغ، دستگاه وکیوم بسته بندی است. به کمک این دستگاه هوای داخل بسته ها به طور کامل خارج شده پس دیگر نیازی نیست نگران فاسد شدن آن ها باشید چرا که به کمک این دستگاه اکسیژن موجود در بسته ها تخلیه شده و رشد میکروب ها و باکتری هایی که منجر به تجزیه شدن مواد غذایی و فاسد شدن آن ها می شود را متوقف می کند.

 

مشخصات و ویژگی های ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی مرغ از نظر انبارداری

علاوه بر مشخصه های ظاهری ظروف بسته بندی مرغ که از اهمیت بالایی برخوردار هستند ویژگی های دیگری هست که باید برای بسته بندی مرغ در نظر گرفت.  با توجه به اینکه ظروف بسته بندی شده هم در مراحل انبارداری و هم در منجمد کردن و هم در پروسه ی حمل و نقل نقش مهمی را دارند، لذا کیفیت و ویژگی های ظروف استفاده شده در این زمینه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. 

چند مورد از ویژگی های ظروف که برای انبارداری، جا به جایی و انتقال باید مورد توجه قرار بگیرند :

  1. قابلیت تحمل وزن و فشار به اندازه ی استاندارد و آسیب ندیدن
  2. امکان وکیوم و بسته بندی شدن با سلفون بدون وجود هیچ گونه مشکلی
  3. قابلیت تحمل دما برای زمان هایی که دمای خاص برای منجمدسازی به آنها اعمال می شود
  4. قابلیت تحمل ضربه و یا وارد شدن فشار بعد از پروسه ی منجمد سازی
  5. شکل ظاهری زیبا و باکیفیت ظرف های مورد استفاده، برای بسته بندی

 

نکات فنی و بهداشتی که در صنعت بسته بندی مرغ باید رعایت شود

بهتر است هنگام شروع کار موارد زیر را رعایت کنید:

  • بسته بندی باید کاملا بهداشتی باشد تا از ورود هر گونه آلودگی و میکروب به درون آن جلوگیری شود.
  • نایلون و سلفون مخصوص برای  بسته بندی مرغ  باید از نفوذ گرما وحرارت جلوگیری کند.
  • بسته ها باید دارای برچسب باشد.
  • عموما در بسته بندی مرغ، نباید لاشه ای با وزن بیشتر از 1200 گرم و کمتر از 700 گرم وجود داشته باشد.
  • محل بسته بندی باید تهویه مناسب داشته باشد.
  • قطعه های مرغ باید کاملا تازه باشند و نباید طعم، رنگ و بوی غیر طبیعی بدهند.
  • استخوان ران شکسته شده ی مرغ نباید به هیچ عنوان  در بسته بندی های ران وجود داشته باشد.
  • قطعات مرغ باید به درستی شسته شوند و نباید اثری از ضایعات مرغ و خونابه روی آن وجود داشته باشد.
  • لباس کارکنان باید تمیز و مناسب باشد و کارکنان با استفاده از کلاه موهای سر خود را بپوشانند.

نظرات شما

عبادعباد

سلام برای بسته بندی مرغ از چه نایلونی میتونیم استفاده کنیم؟

پاسخ مدیر سایتپاسخ مدیر سایت

درود بر شما وقت بخیر، برای بسته بندی مرغ میتونید هم از نایلون بسته بندی و هم از سلفون بسته بندی استفاده کنید.

محسنیمحسنی

سلام نایلون بسته بندی مرغ میخواستم سفارش بدم؟

پاسخ مدیر سایتپاسخ مدیر سایت

درود بر شما وقت بخیر برای سفارش نایلون با شماره های کارخانه تماس بگیرید.09122863542 و 8-02156391595

نیاز به نایلون دارید؟
یا میخواهید استعلام قیمت بگیرید؟

جهت درخواست استعلام قیمت از هرگونه از نایلون های تولید شده توسط آرمان نوین پلاستیک پارت، با ما تماس بگیرید.

درخواست استعلام قیمت